sorg sorg sorg

Jag kan inte förstå
Jag kan inte tro att du var kapabel till att såra mig såhär mycket, att du kunde sjunka så här lågt.
Jag kan inte förstå varför du lät allt bara gå så här långt.
Jag kan inte förstå varför du ville såra mig och varför du svek mitt förtroende såhär.
Jag kan inte förstå.

Jag kan inte tro att du kunde bränna mig så här efter allt som jag har gjort för dig.
Jag kan inte förstå att du kunde svika mig såhär.
Att du kunde ljuga för mig och tro att jag bara skulle godta dina lögner?
Jag sa till dig och jag varnade dig gång på gång att jag är inte så dum som resten av dina tjejer, jag är varken blåögd eller för den delen naiv. Varför kunde jag förstå att du gick bakom min rygg?
det var varken för att jag kunde läsa dina tankar utan för att jag själv har varit som du en gång i tiden, jag såg dig själv i mig och jag har haft så många relationer som har handlat just om lögner och svek.
Jag har lärt mig den hårda vägen och kanske har du ljugit för mig länge, det vet jag inte men vad jag vet är att du ljög, du svek mig och fastän jag älskar dig än  och saknar dig varje dag så kan jag inte förlåta dig.
Ditt val och ditt handlande förstörde allt mellan oss.

jag sover nästan helatiden och när jag inte sover så gråter jag och när jag inte gråter så stirrar jag i taket och bara svär över ditt jävla agerande.  Klart du hade dina fina sidor annars hade jag ju inte älskat dig men du valde spicet och egentligen är det inte det som sårar mig utan själva grejjen att du ljög för mig och svek mig.


fan jag önskar att jag aldrig hade träffat dig, jag ångrar att jag tog emot dig med öppna armar och lät dig krypa in i mitt hjärta.

chock

jag har varit så bakis idag och är väl fortfarande lite chockad över allt och känner mig mycket nedstämd för allt som har hänt.
Insåg vilka som var mina vänner igår och insåg min betydelse för dom.
ni vet nog vilka ni är.

vaknade upp av att det bankade som fan på mitt fönster och dörren, blev skitskraj men då visade det sig vara snuten, dom skulle förhöra mig angående kennet. fyfan så jävla hemskt! Och att det skulle behöva gå så här långt men jag känner mig så fängslad för att han fortfarande hänger häromkring , det känns som att han kontrollerar mig, jag vill bara att han ska sluta vara häromkring så att jag kan andas ut och bara börja plocka upp alla mina bitar och försöka att ordna till mitt liv återigen.
Har 9 stycken brännmärken på armen och gråten i halsen helatiden ångrar så mycket att jag ens blandade in mig i honom men på nåt sätt trodde jag ju att det fanns nåt hopp i honom men han var egentligen bara en stor lögnare.
Jag borde ha förstått mitt misstag men allt gick så snabbt och jag vet inte , jag ljög väl för mig själv....

sorgen bearbetar jag på mitt egna sätt men jag känner mig inte bara så sviken av honom utan sviken av mina så kallade vänner... shit så många gånger som jag har ställt upp för dom men nu vet jag vilka som är mina sanna vänner.


en låt som jag tycker passar in på alla dessa 3 personer, ni vet vilka ni är.

Bye/Die

Tell me
What do you see when you see yourself?
I don't really get it
How do you make it through the day without killing yourself?

Do you know, you're all the same
Got to play these stupid games
You're getting on my nerves, so just stay the fuck away
Who died and made you god?
This time you've gone too far
I think it's time for you to understand: this is war
.

'jag kommer att resa mig upp, u just watch and see!


RSS 2.0